01

LOGODESIGN

För dig som önskar design av en ny logo eller en redesign av en befintlig logo. Jag designar 3 olika utkast till logo. När du valt din favorit, tar jag fram 3 olika varianter av den valda logon. 3 stycken revideringar är inkluderat i priset.


Kartläggning och få kännedom om varumärke

Inspirationskollage

3 utkast till logo

3 versioner av vald logo

Filer till webb och tryck

 
1-2 veckor

4 000 kr

3 200 kr

BOKA

02

BLOGGDESIGN

För dig som är ny inom bloggvärlden eller vill ge en ny design till en existerande blogg. Jag hjälper dig att skapa en unik och stilren design. Vill du flytta från t.ex. Blogger till WordPress, kan jag hjälpa dig med det också.


Kartläggning / kännedom

Inspirationskollage

Blogg som landningsida

Sociala medier/ delningstjänster

Instagramfeed

Upp till 5 undersidor

Responsiv design

Sökmotoroptimering

 
3-4 veckor

8 000 kr

6 400 kr

BOKA

03

WEBB + BLOGGDESIGN

För dig som önskar kombinera blogg och en lite större hemsida. Ett paket som ger dig oändliga möjligheter vad gäller, innehåll, funktioner, utformning och vidareutveckling av din hemsida.


Kartläggning / kännedom

Inspirationskollage

Slider

Upp till 10 undersidor

Responsiv design

Sökmotoroptimering

 
 
4-6 veckor

15 000 kr

12 000 kr

BOKA

04

WEBB + BLOGG + LOGO

Paketet som innehåller allt! För dig som önskar en total redesign av dig och ditt varumärke eller för dig som ska starta upp. Jag hjälper dig att ta fram din unika visuella identitet på nätet. Detta paket innehåller (re)design av logo, grafisk profil och en hemsida som innehåller allt du önskar och har behov av + lite till. Du blir även tillgodosedd med en stilguide, innehållande information om din nya visuella identitet (logofiler, typsnitt, färgkoder, visuella element, bilder, layout, etc).


Kartläggning / kännedom

Inspirationskollage

Visuell identitet

Stilguide

Logopaket

Bloggpaket

Webbpaket

Responsiv design

Sökmotoroptimering

Support (2h)

6-8 veckor

20 000 kr

16 000 kr

BOKA
Extra tjänster

– Annonsimplementering – Mailchimp / Nyhetsbrev

*all design är skräddarsydd och kundanpassad. Hemsidan är utformad så att den enkelt kan vidareutvecklas med mer innehåll, flera funktioner, ny programvara, e-commerce/webbshop osv. Innehåll (text & bild) står kunden för om inte annat är överrenskommet. Supporten är anknuten till det valda designpaketet och gäller endast frågor kopplat till det.