Webbdesign

Wordpress

WordPress är ett av världens populäraste publiceringsverktyg. Det är ett användarvänligt CMS verktyg med stort fokus på utseende och webbstandard. Jag använder mig av WordPress vid både bloggdesign och vid mindre- och större hemsidor. När det kommer till visuella trender, digitala lösningar och teknisk utformning, levererar Wordpress en hemsida som är väldigt kostnadseffektiv och håller hög utvecklingstakt. Med WordPress har vi bästa möjliga utgångspunkt och oändligt många möjligheter.

Responsiv design

Att ha en responsiv design är A och O eftersom vi idag använder olika enheter. Det är därför viktigt att se bra ut i alla olika upplösningar. Dvs. att du ser lika bra ut på mobilen som på större skärmar. När du bokar ditt projekt via C Design kan du känna dig trygg med att din hemsida kommer se bra ut oavsett upplösning.

Enkel administrering

Med WordPress får du en hemsida som är lätt att administrera och vidareutveckla själv. Är du ny på WordPress kan jag fixa en WordPress guide så att du snabbt och enkelt kan komma igång och börja använda din hemsida.

100% Skräddarsydd design

När du beställer en hemsida hos mig får du en unik och 100% skräddarsydd design. Jag lägger stor vikt vid att arbeta fram en design som är enkel för dig att använda, uppdatera och vidareutveckla självEfter dina önskemål och behov tar vi tillsammans fram en visuell identitet som representerar dig på bästa möjliga vis.